Vioolles in Amsterdam en omstreken

Vioolschool Müller staat bekend als een gerenommeerde vioolschool in Amsterdam Zuid waar u net als vele andere viool leerlingen en studenten terecht kunt voor les in het leren spelen van de viool zowel als het leren spelen van de alt viool. Natuurlijk is het belangrijk voor u wanneer u op zoek bent naar de juiste vioolschool om goed viool te leren spelen dat u weet dat u bij uw docent in goede handen bent. Maar daarnaast is het ook belangrijk dat de vioolschool zich op een locatie bevindt die voor u goed te bereiken is. Het moet u natuurlijk niet al te veel moeite kosten om de school te bereiken! Vioolschool Müller bevindt zich op de Van Boshuizenstraat in Amsterdam-Zuid. Niet alleen een mooie maar ook zeer bereikbare locatie. Vioolschool Müller is zodoende zeer goed bereikbaar met de auto maar ook zeker voor studenten die met het openbaar vervoer dienen te komen. Wanneer u een instrument wilt leren spelen, zeker een prachtig en complex instrument als de viool, is het uiteraard van belang dat u kiest voor een vioolschool waar u graag naar toe gaat en gemakkelijk kunt komen. Niets mag u in de weg staan op uw weg het vioolspel machtig te worden! Vioolschool Müller heeft leerlingen en studenten die woonachtig zijn door heel Noord-Holland en Utrecht, maar met name uit de regio Amsterdam en Amstelveen.

Met de auto naar Vioolschool Müller

Wanneer u met de auto reist, weet dan dat er vrijwel altijd plek voor de deur of anders zeer dichtbij ons adres op de Van Boshuizenstraat in Amsterdam-Zuid is. Er is hierbij wel sprake van een parkeer tarief van 2,80 euro per uur. Naast zeer goed bereikbaar met de auto is onze locatie in Amsterdam-Zuid dus ook een goede plek door de beschikbaarheid van parkeerplaatsen.

Parkeren maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 19.00 (maximaal 3 uur)

Met het openbaar vervoer naar Vioolschool Müller

De studenten die met het openbaar vervoer naar de vioolschool komen, kunnen ook rekenen op een gemakkelijke en voorspoedige reis. De vioolschool op de Van Boshuizenstraat in Amsterdam Zuid bevindt zich niet ver van Station Zuid in Amsterdam, en naast deze bereikbaarheid met de trein is ook de bus of de tram binnen enkele minuten loop afstand van de vioolschool te vinden. Dat de locatie aan de Van Boshuizenstraat in Amsterdam Zuid goed te bereiken is wordt bevestigd door het feit dat Vioolschool Müller studenten en leerlingen heeft die afkomstig zijn niet alleen uit de regio Amsterdam en Amstelveen, maar vanuit heel Noord-Holland en ook de regio Utrecht.

Kom je ook naar Vioolschool Müller?

Vioolschool Müller in de omgeving Amsterdam-Zuid staat al sinds jaar en dag bekend als een goede keuze voor mensen die viool of alt viool willen leren spelen. De lessen van vioolschool Müller zijn toegankelijk voor studenten van elk niveau en van alle leeftijden vanaf 5 jaar! Docent Guido Müller heeft naast een grote passie voor het spelen van de viool ook een passie voor lesgeven, zodat u voor het leren spelen van viool of alt viool bij Vioolschool Müller aan de Van Boshuizenstraat in Amsterdam Zuid aan het juiste adres bent. Naast toegankelijke lessen is de vioolschool ook zeer goed bereikbaar voor iedereen die van binnen of buiten Amsterdam naar de vioolschool moet komen. Met de auto zeer makkelijk te vinden en altijd plek voor de deur om te parkeren, met het openbaar vervoer vlakbij Station Amsterdam Zuid en tevens met andere openbare vervoersvormen zoals tram en bus binnen korte loopafstand. Mocht je nog vragen hebben over het bereiken van Vioolschool Müller of andere viool les gerelateerde zaken? Dan kun je natuurlijk altijd even contact op nemen zodat je vragen beantwoord kunnen worden.